English

Efficiënt en verantwoord sporten onder medische begeleiding.

Medische fitness kan een onderdeel zijn van revalidatieprogramma's. Revalidatie na bijvoorbeeld knie- of heupoperaties, bij blessures, luchtwegproblemen (COPD), diabetes of in aansluiting op een hartrevalidatieprogramma. Medische fitness is ook gericht op andere spier- en gewrichtsklachten, reumatische klachten, RSI-klachten en klachten die het gevolg zijn van een whiplash. Maar u kunt ook denken aan problemen met overgewicht en het verbeteren van uw algehele conditie.

fysicalsolutions biedt u medische fitness aan als onderdeel van uw behandeling, waarbij u specifieke begeleiding krijgt van een van onze therapeuten. Het trainingsprogramma is speciaal afgestemd op uw persoonlijke situatie. Het trainingsprogramma kan plaatsvinden in kleine oefengroepen, maar u kunt er ook voor kiezen om individueel te worden begeleidt.

Het team van fysicalsolutions vindt het belangrijk dat u op een zo optimaal mogelijke, maar wel verantwoorde manier traint. Dit betekent dat begeleiding van de therapeuten tijdens uw sportactiviteiten hoog in het vaandel staat. Wanneer u bent uitbehandeld, kunt u bij ons op een verantwoorde manier blijven sporten.

Tevens begeleiden wij mensen met specifieke sportdoelen, die niet specifiek gericht zijn op pijnklachten of bewegingsproblemen. Hierbij valt te denken aan “Ik zou graag de halve marathon over 6 maanden willen rennen, hoe moet ik dat doen?”. Of "Ik merk dat de afgelopen maanden mijn conditie achteruit gaat, hoe kan deze weer verbeteren?"

Wanneer u geïnteresseerd bent om bij ons te komen trainen kunt u via de email of telefoon contact met ons opnemen.